AIR telt een paar zwaargewichten meer

Air heeft er een nieuw Frans, award-winning senior team bij.

Copywriter Catherine Quadens is begonnen bij Grey, waar ze 6 jaar met Erik Vervroegen gewerkt heeft. Nadien heeft ze een eerste keer 3 jaar met Jean-Marc Wachsmann bij Publicis samengewerkt. Ze heeft de creatieve directie bij Ogilvy in handen genomen om nadien opnieuw freelance te worden. In die 2 jaar heeft ze aan Air haar capaciteiten bewezen als strategisch en verantwoordelijk creatief.

Jean-Marc Wachsmann was tot voor kort Associate Creative Director bij Famous. Voordien had deze conceptueel sterke art director reeds vele prijzen gewonnen, zowel in Cannes als bij de CCB, voor Saatchi, Publicis en Duval-Guillaume.

Een zware versterking dus voor creative directors Gregory Ginterdaele en Marie-Laure Cliquennois. Eric Hollander, oprichter van Air, is heel blij met hun komst. “Er zijn niet meer zo veel Franse creatieve zwaargewichten en bij Air zijn ze op hun plaats. Niet omdat ze Franstalig zijn, dat kan ons niet schelen. Maar vooral omdat ze op een supercreatieve manier complexe problemen kunnen oplossen. En dat is wat we nu eenmaal doen bij Air.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be