Air sensibiliseert voor Cap48

Voor hoeveel geld zou jij je kleine teen laten afkappen?

Met die simpele vraag trokken Air en Cap48 de straat op. Al bleek die vraag helemaal niet zo simpel te zijn. De verrassende reacties van de man in de straat zijn te zien in een online film. Boodschap van deze emotionele film en het centrale thema van de hele campagne: 80% van de mensen met een handicap werden niet geboren met die handicap.

Van de online film werd een korte versie gemaakt voor op TV. Verder is er ook radio en een printluik. De print vertelt het verhaal van Tanguy, die door het leven gaat met een handicap als gevolg van een ongeluk. In de print ontdekken we het verschrikkelijke moment van zijn accident aan de hand van de verandering in typografie. Plots wordt er van schrijfhand gewisseld.

 

Credits :

Client : CAP48

Contact : Bénédicte Duval

Agency : Air

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Directors : Joeri Van Den Broeck, Dieter De Ridder

Creation: Loup Delpierre, Louise Cornet, Han Verschaeren, Ruben Van Maldeghem

Account Manager : Melissa Fastenaekels

Graphic Designer : Clara Climent

Director: Constantin Didisheim

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be