Air schrijft nieuwe verhalen voor BMW

Sinds 2014 verzamelt BMW over de hele wereld verhalen van bestuurders en de passie voor hun wagen onder de noemer #BMWstories.

Air, dat instaat voor alle communicatie van BMW in België en Luxemburg, zal in 2017 een vijftal van deze #BMWstories creëren. Het verhaal van Martial Chouvel is het eerste van deze nieuwe saga.

Van BMW M3 naar BMW i3. 

 

Tijdens zijn carrière als racepiloot behaalde Martial Chouvel talloze overwinningen tijdens de meest legendarische wedstrijden, waaronder de 24 Uur van Spa-Francorchamps in een BMW M3. Vandaag vindt hij het rijplezier van de BMW M3 terug in zijn elektrische BMW i3.

We trakteerden Martial op een namiddag vol nostalgie achter het stuur van zijn M3. Een uitnodiging waar de man gretig op inging. Het duurde dan ook niet lang voor hij de rijsensaties herontdekte die eigenlijk nooit echt vergeten waren.

Bekijk de video hieronder.

 

CAMPAIGN CREDITS

AGENCY : Air

Client

BMW Belux

Executive Creative Director

Eric Hollander

Creative Directors

Joeri Van Den Broeck, Dieter De Ridder

Associate Creative Director

Steven Janssens

Creative

Frederik Maes

Account Team

Inez De Pooter, Matthias Roose

Agency AV producer

Marlies Neudt

Film Director

Gunter Blokken

Social agency

Be Connect

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be