AIR reageert op Le Soir.

Enkele maanden geleden vertrouwde LE SOIR zijn communicatiebudget toe aan AIR. Deze week verschijnt het resultaat van deze samenwerking: een herpositioneringscampagne die de krant neerzet als een echt «newsbrand». Dat gebeurt onder de baseline: LE SOIR. JE LIS DONC J’AGIS.

Eric Hollander, oprichter en creatief directeur van AIR: «De campagne beklemtoont participatief burgerschap, dat de lezers van LE SOIR nauw aan het hart ligt. Het volstaat vandaag de dag niet langer om gewoon een ander licht te laten schijnen op een merk. Daarom reikt Le Soir zijn lezers op elk touchpoint middelen aan die hen toelaten om in hun eigen leven te reageren zoals in de maatschappij.

«Vandaag moeten lezers zich kunnen vinden in een inspirerende en onderscheidende krant, die kwaliteitsjournalistiek aanbiedt, onafhankelijk is en waarop je kan vertrouwen» onderlijnt Didier Hamann, directeur van de krant Le Soir.

De campagne start met magazineadvertenties en een televisiespot van 30 seconden, geregisseerd door Nicolas Torres Correia. Binnenkort verschijnen ook de internetcampagne en de in paper advertenties.

 

Credits

Client : Le Soir

Contacts : Gregory Vandenschrick, Didier Hamann

Agency : AIR

Executive Creative Director : Eric Hollander

CD : Dieter De Ridder/Joeri Van Den Broek

Création : Catherine Quadens/Jean-Marc Wachsmann

Account Team : Natacha Malou/Georgia Vandenberghen

Film production Company : Latcho Drom

Producer : Yves Legrève

Director : Nicolas Torres Correia

Sound : Sonicville

TV producer : Bérengère Lurquin

Photographer : Marc Paeps

Art buyer: Anne Gruszow

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be