Air presenteert The Clients Christmas Tree Decoration Awards.

Klanten van Air kregen dit jaar geen kerstkaart in de bus. Wél een uitnodiging om deel te nemen aan The Clients Christmas Tree Decoration Awards.

De wat? De allereerste award show waarin alleen de klanten strijden om de prijzen. En dat door een foto in te sturen van hun prachtig versierde kerstboom.

De jury bekroont het beste werk met brons, zilver en goud. Wie goud wint, krijgt naast een blinkende award ook een gratis ticket naar Cannes. Bekijk hier alle inzendingen en winnaars.

 

Credits

Agency: Air

ECD: Eric Hollander

CD: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Art Director: Han Verschaeren

Copywriter: Ruben Van Maldeghem

Account: Elodie Pagaud

Project Manager: Siebe Lefebure

Production: Big Smile Agency

Digital producer: Greg Pin

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be