Air op teensletsen voor Win for Life.

Air op teensletsen voor Win for Life.

Air bedacht een nieuwe radiocampagne voor Win for Life. De campagne geeft een nieuwe invulling aan de vorig jaar gelanceerde baseline ‘Win for Life, da’s fun for life’. Insteek: Win for Life winnen, dat is zoveel fun dat je wel eens zou kunnen vergeten hoe het ‘normale’ leven is. En dat levert grappige en absurde situaties op.

Credits

Client: Win for Life

Contact: Joke Vermoere, Céline Van Gansbeke

Agency: Air Brussels

Account: Audrey Semal, Aurélie Thollebeek

ECD: Eric Hollander

Creative Directors : Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creatives : Ruben Van Maldeghem, Han Verschaeren

Radio Production Company: Sonicville

Production Air: Marlies Neudt, Bérengère Lurquin

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium