Skip to Content
Air op spectaculaire wijze voor Be TV.

Air op spectaculaire wijze voor Be TV.

Be tv pakt uit met een nieuw aanbod. Slechts 24,99 euro voor meer dan duizend recente films en series. Een spectaculaire aanbieding dus. En daar hoort een spectaculaire reclamecampagne bij. Althans, dat is toch wat de assistent bij Be tv ervan denkt.

De campagne, bedacht door Air, bestaat uit 2 tv spots en een radioluik. In de spots maak je kennis met de ietwat stijve manager van Be tv en zijn sympathieke maar overijverige assistent. Ontdek het olijke duo hier en binnenkort op uw tv en radio.

 

Credits

Agency: AIR.

Client: VOO.

CDs: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck.

Creation: Ramin Afshar & Ruben Van Maldeghem

Contacts: Erica Vanini, Nicolas De Preter, Aude Vanstalle.

Accounts: Caroline Charles, Daphné De le Vingne, Amandine Battaille, Sandra Goffin

Film Production: Czar

Director: Du Henry & Du Weltz

Radio Production: Bleu Nuit.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium