Air ontwikkelde een tweede golf van haar campagne voor NMBS.

Een campagne die een sterke emotionele band wil scheppen tussen de Belgen en "hun trein".

Resultaat: een reeks radiospots en advertenties (print + web) die inzoomen op wat reizigers allemaal tijdens hun reis beleven: mooie ontmoetingen, verrassende ervaringen, kortom… verhalen. Deze authentieke slices of life worden opnieuw afgetekend met “NMBS. Wij maken uw verhalen mogelijk”. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken we onder andere het verhaal van een onafscheidelijk koppeltje, van een timiede maar aangenaam verraste man en een zakenman die het altijd superdruk heeft (hier te ontdekken). “De eerste golf van de campagne was alvast een succes…”, verklaart Audrey Semal, account director bij Air. “Bovendien inspireert de campagne blijkbaar ook anderen…” waarbij ze inspeelt op een andere speler in de spoorwegsector die onlangs uitpakte met… “De verhalen wachten”.

(zie bijgaande links voor materiaal : radio + print)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be