AIR ONTHULT DE NATUUR IN ELK SNEETJE PASSENDALE BIO

AIR ONTHULT DE NATUUR IN ELK SNEETJE PASSENDALE BIO

Voor de lancering van Passendale Bio, de nieuwe variëteit van de welbekende Belgische kaas, creëerde Air een leuk online spelletje gebaseerd op één van de typische kenmerken van het product: de vorm van de gaatjes!

Elke Passendale-kaas is uniek, een bijzondere eigenschap die te danken is aan zijn ambachtelijke productie (de kazen worden nog steeds met de hand in linnen doeken gelegd). Maar ook de totaal willekeurige vorm van de gaatjes is het gevolg van deze traditionele productiemethode. Gaatjes waarin je vaak het silhouet van een object of dier kan herkennen.

Voor de lancering van Passendale Bio speelde Air in op dit grappige detail en wordt iedereen uitgedaagd om de verborgen dieren in de sneetjes kaas terug te vinden. Alerte deelnemers kunnen zo een weekend op de boerderij winnen, samen met het hele gezin. Kortom, een originele manier om deze natuurlijke kaas van 100% biomelk extra onder de aandacht te brengen.

 

CREDENTIALS

 

Client Savencia: Elke De Block, Hélène Scion

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Director : Bart Gielen

Strategic team : Melanie Dalla-Riva

Creative team : Benoit Hilson, Jean-Marc Wachsmann   

Account team : Pauline Héraly, Chloé Pierloot

Graphic Designer : Remy Gustin

Web développement : Olivier De Smet

Digital producer : Greg Pin

Digital project manager: Emilie Seynaeve

 

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium