Air met P&V altijd en overal

« Het bewijs dat verzekeren ook anders kan ». Al meer dan 20 jaar communiceerde P&V met deze gekende baseline, die overigens ook van de hand van Air was. Maar de wereld blijft draaien en dus vond P&V het hoog tijd om zichzelf te herpositioneren ten opzichte van haar waarden en de verwachtingen van haar klanten.

Nadat Air het budget de voorbije herfst heroverde, ontwikkelde het agentschap een nieuwe campagne en een nieuwe baseline. De campagne begint met een televisiespot die in Zuid-Afrika werd opgenomen met 6 GoPro camera’s om een 360°-wereld op te roepen. Namelijk de wereld van boekhouder Bernard die een omnium wil met een dalende premie. De campagne toont dus de wereld van elk van ons en vertelt hoe P&V en haar verzekeringen daarin passen, altijd en overal.

De wereldjes van Zoë, Sofie en Paul ontdekken we in radio en print.

De tv-campagne start op 18 februari.

 

Credits

Klant : P&V

Contact : David Destappes, Ann Smits

Agency : Air Brussels

Account : Georgia Vandenberghen, Melissa Fastenaekels, Natacha Malou

CD : Eric Hollander

Copy : Olivier Roland

AD : Benoit Hilson

Production Company : Caviar

Radio Production : Think N' Talk

Director : Tom Willems

Photographer : Jekyll n’ Hyde

Media : TV – Radio – Print – Online

TV Spot

MP4 - 97 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be