Air leert dictators alles over de mensenrechten

Amnesty vroeg aan Air om posters en online posts te creëren die mensen uitnodigen voor de “Université d’été d’Amnesty”, de grootste bijeenkomst van mensenrechtenactivisten in België. Via verschillende lezingen kan je op die dag alles te weten komen over het verdedigen van de mensenrechten.

De printcampagne toont twee verschillende visuals met in de hoofdrol Rohani en Putin, twee dictators die op grote schaal de mensenrechten aan hun laars lappen. We zien hen hun beste beentje voorzetten om geconcentreerd te luisteren naar een lezing over mensenrechten.

 

Credits

Client: Amnesty International

Communication Managers: Philippe Hensmans, Valérie Michaux

Executive Creative Director: Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creation: Sophie De Plecker

Creation: Joris Luyten

Graphic Designer: Clara Climent

Accounts: Louis Gheysens, Pauline Héraly, Virginie Robberecht

Production: Marlies Neudt, Bérengère Lurquin

Photographer: Jef Boes @ Initials LA

Photo retouching: Mieke Geenen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be