Air lanceert Fun for Life op radio

Na de gesmaakte lancering van de nieuwe Win for Life tv-spot waarin de hoofdrolspeler de keuze kreeg tussen een Win for Life-krasbiljet of kunnen praten met katten, pakt Air nu ook uit met een radiocampagne.

Op het menu: 6 gloednieuwe radiospots in NL & FR die opnieuw volledig in het teken staan van dilemma’s en die vooral de USP van het krasspel in de verf zetten: Win for Life is het enige plezier dat een leven lang duurt. Beluister ze hier.      

CREDITS

Client: Win For Life.

Agency: Air.

Contacts client: Joke Vermoere, Céline Van Gansbeke.

Creative Directors: Dieter De Ridder & Joeri Van den Broeck.

Creation: Ramin Afshar, Robin Dhondt, Steven de Vreese, Paul Wauters.

Account team: Audrey Semal, Aurélie Thollebeek.

Campaign strategy: Sophie Graillot.

Radio production: Sonicville.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium