Air, lage-emissiezone voor Leefmilieu Brussel

Jawel, uitgerekend Air werd door Leefmilieu Brussel geselecteerd om de Brusselse longen te sensibileren voor de uitbreiding van de lage-emissiezone in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.

Volgens de WGO is de vervuilende uitstoot van motoren elk jaar verantwoordelijk voor 75.000 vroegtijdige sterfgevallen in Europa. Door de toegang tot de steden van de meest vervuilende voertuigen te reglementeren, wil men de luchtkwaliteit voor iedereen verbeteren.

Maar hoe weten we of dit ook geldt voor jouw auto ? En of ook jij in één van die lage-emissiezones woont ?

Via banners, korte video’s en verschillende visuals wil Air alle burgers van het Gewest op een ludieke manier informeren.

Wil jij, beste lezer, weten of de uitgebreide lage-emissiezone ook voor jou gevolgen heeft ? Check het meteen en klik op lez.brussels

 

Credits

Client : Bruxelles Environnement - HENRARD Magali

Agence : AIR

Strategy : Nabil Aniss

Creation : Laurie Lacourt – Tom Galle

Creative direction : creative council

Accounts : Alice Stadion - Amandine Marion - Intern Rémy Bertrand

Motion : Boris Delire

Concept & Design : TBWA

210505_BrusselLeefmilieu_NL30s_Radio.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be