Air in progress

JULES, het mannenmodemerk van de Fashion 3 groep (Jules, Brice, Bizzbee, Pimkie,…) bereidt zich voor op een nieuwe en heel belangrijke fase: zero waste worden.

CEO Jean-Christophe Gardino bevestigt: «Mode is een vervuilende industrie die meer aanbod produceert dan er vraag is. Daarom willen we een nieuw type merk creëren dat streeft naar zero waste. »

Het Franse merk koos ervoor om deze herpositionering vorm te geven met een nieuw logo en de baseline « Men in progress », beide gecreëerd door Air Brussels. Net als Jules heeft Air een uitgesproken opinie over nieuwe mannelijkheid. Het bureau wil mannen aanspreken die dag na dag een beter modebewustzijn nastreven: positief, uitbundig en respectvol ten opzichte van anderen en de planeet. Het merk ‘BRICE’ van Fashion 3 gaat op in het nieuwe, eigentijdse en meer coherente Jules.

Na twee jaar van samenwerking heeft Jules besloten om voortaan nog nauwer samen te werken met Air. Het bureau werd gevraagd een strategie te ontwikkelen alsook een nieuwe visuele huisstijl (Air werkte met Bold at Work voor het logo) en campagne die in 2020 wordt gelanceerd. Het kernidee ‘progress’ zal ook tot uiting komen in het winkelconcept (ontwikkeld door Malherbe) en het productaanbod.

Op 30 oktober wordt het nieuwe Jules logo voorgesteld in Bordeaux. Daarna volgt geleidelijk de introductie in 603 winkels, te beginnen volgend jaar in Frankrijk en vervolgens in 11 andere landen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be