Air giet nieuw credo in beton (op papier) met Anthony Burrill

Een jaar en 3 maanden terug klonk bij Air een startschot die een nieuw begin inluidde. Ondertussen is er veel gebeurd: nieuw team, nieuwe klanten, nieuwe projecten, nieuwe campagnes, nieuwe manier van werken, nieuw adres, nieuw logo en zelfs een nieuwe URL (air.be). En het lijkt allemaal te werken. Om de eerste overwinningen te vieren vroeg de Creative Council aan grafisch kunstenaar Anthony Burrill om samen een iconische statement piece te creëren die in één oogopslag nieuwe credo van Air prijsgeeft : & What if it works?

Karel De Mulder, CCD bij Air:  « & WHAT IF IT WORKS? Is ons antwoord aan alle 1001 ‘What if…? vragen die twijfel influisteren wanneer drastische beslissingen moeten worden genomen of als ‘verandering’ voor de deur staat. (trouwens, misschien komt er nog een instagram contest maar voorlopig is de beste manier om één van de 300 originele prints in handen te krijgen of medewerker of klant bij ons te worden) »

Anthony Burrill:  « Je weet het niet als je het niet probeert. Laat het gewoon gebeuren en zie of het werkt. Als het niet werkt, probeer opnieuw tot het wel werkt. Wat je denkt dat zal lukken zal misschien uitdraaien op een fiasco en wat je denkt dat zal mislukken zal misschien net wel lukken. Dat is het verhaal van creativiteit en waarom we zo graag doen wat we doen. »

Air Management (in koor): « Het vergt moed om uit een comfortabele job te stappen, moed om een model na 20 jaar te veranderen, moed om “ja” te zeggen als “neen” een veiliger antwoord is. En dan praten we nog niet over de moed die het vergt om Eric Hollander te vragen “Stoort het als we het logo veranderen?”
We hebben nog niet alle antwoorden op onze vragen, maar vandaag weten we al één iets, het beste antwoord is een andere vraag: & What if it works?
»

Credits :

Agency: AIR

CEO: Stephane Buisseret
Creative Chairman: Eric Hollander

CD: AIR Creative Council
Creation: Karel De Mulder, Arnaud Bailly, John Benois, Romain Felix

Graphic Artist: Anthony Burrill
Film: Tom Sharman

Special thanks to : Alice Stadion, Amandine Marion, Anastasia Bousson, Bas De Hooghe, Bérengère Lurquin, Boris Delire, Chantal Gilet, Charlotte Keup, Christophe Didisheim, Clara Climent, Denis Haillez, Hanane Lazhar, Ingrid Mathisen, Julie De Kock, Laurent Paulus, Laurent Lejeune, Laurie Parres-Albert, Laurie Lacourt, Lena Vyncke, Liesbet Ampoorter, Louis Gheysens, Maria Santoro, Marie Paris, Marc Richard Vander Heyden, Medhi Tribak, Nabil Aniss, Pauline Heraly, Renaud Goossens, Sabine Leblon, Steven Janssens, Sven Wouters, Tim de Brouwer, Tom Ernst & many more

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be