Air geeft air.branding vleugels

Air staat niet stil en kijkt vooruit.

Daarom vervoegt Laurent Lejeune ons op de 6de verdieping van het CBR-gebouw waar hij de afdeling air.branding in goede banen zal leiden.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de meest creatieve agentschappen (Famous, Mortierbrigade, Duval), zijn talent en zijn onafscheidelijke pet is hij de ideale partner om branding centraal te stellen in wat Air het meest aan het hart ligt : het bouwen van mooie merkverhalen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be