Air gaat live voor Delhaize.

Hoe vers zijn groenten en fruit in de supermarkt? Iedereen vraagt het zich wel eens af. Air en Delhaize bieden met deze campagne iedereen in België het antwoord.

De supermarktketen wil haar producten van eigen bodem in de spotlight zetten. Waar mogelijk probeert Delhaize voorrang te geven aan producten van Belgische origine. Het gaat dan in de eerste plaats over verse groenten en fruit en het liefst dagvers.

Om dit te bewijzen creëerde Delhaize een nationale digitale billboard en bannering campagne, waarop iedereen live de oogst van de peren kon volgen. De headline ‘NU GEPLUKT, VANAF MORGEN IN UW DELHAIZE.” nodigt iedereen uit om de volgende dag de peren te proeven die de vorige dag geoogst werden.

 

Credit list:

Client: Delhaize

Contacts: Aude Mayence, Talia Hendlisz, Sandrine Blin

Agency: Air

Account Director: Dominique Liebermann

ECD: Eric Hollander

CD: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creation: Sophie De Plecker, Joris Luyten

Digital Producer: Greg Pin

Head of Digital: Yann Balbaert

Web developer : Olivier De Smet

Video Production & CDN Delivery: B-Stream

Clear Channel: Frederic Monfort

Online Media: Initiative

Case Movie: Muna Baradi, Adrien Moormann

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be