AIR GAAT IN ZEE MET BABYZEN EN LANCEERT ZIJN EERSTE WERELDWIJDE CAMPAGNE.

Na een pitch waarbij AIR het voornamelijk moest opnemen tegen Franse bureaus, haalden de Brusselaars het strategie- en communicatiebudget van BABYZEN binnen voor de hele wereld. Dat zijn 85 markten waarop het toonaangevende designmerk voor kinderproducten actief is.

2023 wordt dus een druk jaar vol projecten voor BABYZEN en de Noorse groep Stokke, die het Franse merk onlangs heeft overgenomen (ja, het bedrijf achter de legendarische Tripp Trapp-stoel die inmiddels vijftig jaar bestaat).

Binnenkort stelt BABYZEN het nieuwe merkplatform voor YOYO voor. Dat is “de ultieme kinderwagen voor de nieuwe generatie ouders die hun leven niet meer op pauze willen zetten omdat ze kinderen hebben gekregen", vertelt Marina Sokolowsky, Brand Communication Manager bij BABYZEN.

Arnaud Bailly, CCD bij AIR en jonge papa van Max, is nauw betrokken bij deze nieuwe klant en bevestigt: “Omdat onze kinderen geen obstakels, maar een stevige dosis energie zijn. Omdat ze ons leven niet afremmen, maar verrijken. Omdat we onze steden en ons leven met hen willen delen, elk moment, tot in de kleinste hoekjes. Met YOYO kunnen we ouders zijn zonder toegevingen te moeten doen."

Die nieuwe positionering draagt het merk uit in een campagne die Air heeft ontwikkeld rond een woord dat een hele generatie verenigt, overal ter wereld – van Parijs tot NYC, van Londen tot Tel Aviv of Seoel, van Aix tot Oslo: YO! “In alle steden ter wereld doen deze twee letters denken aan muziek, cool zijn, elkaar begroeten, bij een open, veelzijdige community horen", aldus Pauline Héraly, Account Director bij Air.

Het universele en speelse YO is de spil van deze campagne, waarin jonge ouders en hun kinderen van de stad hun speelterrein maken met hun iconische kinderwagen bij de hand.

 

 

CREDITS

Klant: BABYZEN/Stokke

Contactpersonen: Marina Sokolowsky, Marijke Coopmans, Charline Dallemagne, Helene Abel Hansen

Bureau: Air Brussels

CD: Air Creative Council

Creatie: Arnaud Bailly, Edouard Coune, Anouk Lemm

Strategie: Michelle Defooz

Design: Aurélie Prestigiacomo, Christophe Liekens

Motion design: Boris Delire

Client Manager: Pauline Héraly

Account Executive: Anastasia Bousson

Tv-productie: Bérengère Lurquin

Productie: Caviar

Uitvoering: NoMaybeYes (Max Pauwels & Khael Touag)

Productiemanager: Eva van Riet

Fotograaf: Filip Van Zieleghem

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be