Air et LuxairTours pensent déjà à l’été.

Suite au pitch gagné cet été par Air, l’agence vient de sortir sa deuxième campagne internationale pour le voyagiste luxembourgeois.

L’objectif est de donner envie aux gens de réserver leurs vacances d’été en plein hiver afin de profiter de prix « first minute » très intéressants. D’où la phrase de la campagne : « L’hiver. Le meilleur moment pour penser à l’été », illustrée par 5 visuels trompe-l’œil. Le concept est décliné en presse, affichage, PLV, online et radio, et est diffusée jusque fin février en Belgique, Luxembourg, France et Allemagne.

 

Credits

Client : LuxairTours

Contacts : Christian Carbonne/Nadia Grai/Christine Corsi

Agency : AIR

CD : Dieter De Ridder/Joeri Van Den Broek

Creation : Catherine Quadens

Account Team : Melissa Fastenaekels/Virginie Robberecht

Retouche photo : Cécile Stevens - Pomme 3D

Graphic designer : Maxime Douillet

Art buyer : Anne Gruszow

Radio Production Company : Sonicville

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be