Air en PartenaMut: waar begint onze gezondheid?

De gezondheidscrisis heeft duidelijk aangetoond dat onze gezondheid ons kostbaarste bezit is. Diezelfde crisis heeft PartenaMut aangezet om na te denken over de manier waarop we met gezondheid omgaan en over de rol die mutualiteiten vandaag spelen. PartenaMut wil er dus alles aan doen om zijn klanten gedurende hun hele leven als gezondheidspartner bij te staan. Partenamut zal ons helpen onze gezondheid te koesteren en haar als een vermogen te beschouwen. Dat staat ook zo in de nieuwe handtekening: "Wij koesteren uw gezondheid".
Air ontwikkelde een herpositioneringscampagne waarin de volgende vraag wordt gesteld: "Waar begint onze gezondheid?" Ze begint niet met gezondheidszorg, maar met een gezonder leven, een evenwichtiger voeding, nieuwe gewoonten ... PartenaMut begeleidt en ondersteunt ons vanaf nu op de weg naar onze gezondheid. PartenaMut doet dat van dichtbij en op een toegankelijke en flexibele manier.

De campagne is te zien op tv, billboards en digitaal.

 

CREDITS

Client: PartenaMut
Contacts: Annissa Tamines, Tim Campens, Claudia Nieuwland
ECD: Eric Hollander
CCD: Creative Council
Creation: Karel de Mulder, Tom Galle, Arnaud Bailly, John Benois, Romain Félix
Special thanks to: Michelle Defooz, Pauline Héraly, Bérengère Lurquin, Laurie Parres, Vanessa Boddewijn, Boris Delire, Aurélie Prestigiacomo, Laurent Lejeune, Yannick Verdonck, Glenn Renard
Movie production Agency: Landvogel
Director: Matthieu Mantovani
Sound Production Company: La Vita Studio
Photographer: Tim Coppens
Music: La Vita Studio

 

 

220211-Partena-NewVoice-Radio 25.wav

WAV - 4.6 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be