AIR EN PARTENAMUT MAKEN JE GLIMLACH GROTER.

Dentalia Plus kende je waarschijnlijk al. Air en Partenamut stellen je nu Dentalia Up voor, met een nieuwe lanceringscampagne om het product te herpositioneren.

 

Dentalia Plus was je partner voor een gezond gebit. Dentalia Up is iets meer dan dat: het is de partner die je glimlach groter maakt en je helpt te blijven glimlachen in alle omstandigheden, zelfs op moeilijke momenten. Want ja, in sommige situaties is er maar één oplossing ... je eruit lachen. 

 

Krijg je van je tante een kleurboek ... voor je 22e verjaardag? Smile. Je zus vraagt of je dit weekend op haar kinderen kan passen... en ze heeft er 6? Smile. Je komt wel heel fout verkleed ... naar een foute party? Keep smiling. Want lachen, is altijd een goed antwoord. En je glimlach verzekeren, is dus altijd een goed idee. Dat is de boodschap van deze nieuwe campagne.  

 

Om die kracht bij te zetten, blijven Air en Partenamut trouw aan de toon van hun vorige campagnes: een tikkeltje eigenzinnig en met een vleugje humor. De campagne loopt via drie affiches, een radiospot en een campagnefilm die in samenwerking met Les Mecs en regisseur Edouard Valette is gemaakt. Voor al deze media bedachten Air en Partenamut verschillende situaties waarin glimlachen de beste optie is. 

 

Een campagne vol smiles dus, maar niet de perfecte glimlachen die je in elke tandverzekeringscampagne ziet. Die van Air en Partenamut staan dichter bij onze dagelijkse realiteit: een verlegen en ongemakkelijke glimlach, een schuldige, nerveuze, gestreste of bezorgde glimlach ... En het zijn al deze verschillende glimlachen die Dentalia Up groter maakt, om de verschillende momenten van het leven vol vertrouwen tegemoet te zien. 

 

Dus als je binnenkort in een ongemakkelijke situatie zit, vergeet dan die rollende ogen, hartkloppingen of zweterige handen en haal je beste wapen boven: je grootste glimlach. 


 

Credits

Client : Partenamut

Contacts : Hela Askri, Justine Finet, Annissa Tamines

Agency : Air Brussels

Creative Director: Air Creative Council 

Creation : Edouard Coune, Marie Paris, Arnaud Bailly, Louis Bonus

Creative Design director : Christophe Liekens

Strategy : Michelle Defooz

Project Manager : Flore Antonnaux, Eva Closset

TV producers : Fiona Chevalier, Marlies Neudt

Production : Les Mecs

Producer : Jesse Vander Meersch, Lieselotte Belon, Monica De Bock

Director & photographer : Edouard Valette

Sound : Raygun

Media agency : Mediabrands

Digital agency : Ad Some Noise

Website preview
Cultivons votre santé !
Un remboursement pour vos soins de santé  ? La mutuelle libre Partenamut est là  ! Découvrez ici vos avantages et nos assurances dentaires et hospitalisation.
partenamut

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be