Air en LuxairTours denken al aan de zomer.

Na winst van de pitch voorbije zomer pakt Air uit met een tweede internationale campagne voor de Luxemburgse touroperator LuxairTours.

Bedoeling is mensen zin te geven om hun zomervakantie in hartje winter te boeken, zodat ze kunnen profiteren van superinteressante “first minute” prijzen. Vandaar ook de campagnelijn: “De winter. Het beste moment om aan de zomer te denken”, geïllustreerd door 5 trompe-l’œil visuals. De campagne loopt tot eind februari in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, en dat via verschillende touchpoints (print, affichage, POS, online en radio).

 

Credits:

Klant : LuxairTours

Contact : Christian Carbonne/Nadia Grai/Christine Corsi

Agency : AIR

CD : Dieter De Ridder/Joeri Van Den Broek

Creatie : Catherine Quadens

Account Team : Melissa Fastenaekels/Virginie Robberecht

Photo retouching : Cécile Stevens - Pomme 3D

Graphic designer : Maxime Douillet

Art buyer : Anne Gruszow

Radio Production Company : Sonicville

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be