Air en Dieter De Ridder gaan uit elkaar

Air en Dieter De Ridder gaan uit elkaar

Na bijna 3 jaar samenwerking verlaat Creative Director Dieter De Ridder Air. Geconfronteerd met de uitdagingen van vandaag delen we niet meer dezelfde visie”, verduidelijkt hij. 

Eric Hollander, oprichter en Executive Creative Director van Air, bevestigt het verschil in toekomstvisie. “Dieter heeft een uitstekende job gedaan. Samen met Joeri Van Den Broeck –Creative Director op BMW, die bij Air blijft- heeft hij ons terug naar het hoogste creatief niveau gebracht. Daar willen we ook absoluut blijven en creatief blijven uitblinken. Maar Stéphane Buisseret en ik hebben niet meer dezelfde visie op de toekomst van het agentschap als Dieter. 
Dieter blijft dan ook trouw aan zijn visie en heeft besloten dat hij het bureau begin 2018 zal verlaten. Wij respecteren zijn beslissing en hebben geen seconde spijt van de 3 jaar dat we hebben samengewerkt. Heel binnenkort maken we de naam van zijn opvolger bekend.”
Hetzelfde verhaal weerklinkt bij de CD: “Ik heb heel graag bij Air gewerkt, ik heb er enorm veel geleerd. Air heeft een risico genomen door zwaar in te zetten op creativiteit, een moedige beslissing die niet zo vanzelfsprekend is. Campagnes als Call Brussels of Louise’s Phone hebben een erg grote visibiliteit gehad en zijn bekroond met internationale awards.”
Dieter De Ridder gaat als Creative Director aan de slag bij DDB, waar hij Peter Ampe opvolgt die op zijn beurt dezelfde functie zal uitvoeren bij Famous.

Eric Hollander
Executive Creative Director
AIR

A propos de air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Chaussée de la Hulpe 185 Terhulpsesteenweg
1170 Brussels – Belgium