Air en de Nationale Loterij lanceren de Ca$h krasbiljetten

De Nationale Loterij lanceert Ca$h, een nieuwe reeks krasbiljetten van 1 tot € 10 waarmee men kans maakt op mooie cashbedragen tot €500.000.

Speciaal voor de lancering creëerden Air en de Nationale Loterij twee tv-spots die een gezin opvoeren tijdens een nogal aparte gezinsmaaltijd. Als jonge volwassenen vandaag aan geld willen komen, dan kloppen ze daarvoor gewoonlijk aan bij hun ouders. Maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan. In de spots krijgt een jonge volwassene die wat geld aan zijn ouders vraagt, een eerder verrassend antwoord : « Want extra cash ? Play Ca$h ! » De lanceringscampagne omvat twee spots van 25 seconden, één van 45 seconden, een Pre-roll van 15 seconden en een sponsoring van 7 seconden. POS en radiospots zorgen voor extra push.

 

Credits :

 

Agency : Air

Client :  Nationale Loterij

Clients Contacts : Joke Vermoere, Roger De Henau, Céline Van Gansbeke

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Directors : Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creatives : Louise Cornet, Loup Delpierre

Account Director: Audrey Semal

Account Executive : Aurélie Thollebeek

Creative Producer : Bérengère Lurquin, Anne Gruszow

Production Company : Hamlet

Film director : Deben Van Dam

Post Production Company : The Fridge

Sound Studios : Sonicville

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be