AIR en CBC besloten om samen vooruit te gaan.

Pauline Heraly (CEO & Partner) en Arnaud Bailly (Creative Director & Partner), de twee nieuwe partners van Eric Hollander en Stéphane Buisseret, die sinds begin dit jaar aan het roer staan bij Air, zijn trots en vereerd om CBC Banque te mogen verwelkomen als klant.

Na een competitie tussen FamousGrey, DDB, Federate en Tramway21 (vertrekkend agentschap), heeft de meest ambitieuze Waalse bank van het land besloten om verder te gaan met AIR voor haar strategische en creatieve communicatie.

Pauline Heraly, CEO AIR: CBC heeft grote ambities voor Wallonië en dat is maar goed ook, want wij hebben die ook! CBC is een bank met een fantastisch aanbod: innovatieve, duurzame producten en vooral een banktoepassing die Silicon Valley waardig is. Dat verdient meer bekendheid in de Maasvallei!

CBC deelt dezelfde troeven en diensten als KBC, haar moederbedrijf,
maar gaat er ook prat op dat ze echt lokaal duurzaam is.

Bijvoorbeeld door 100% van het spaargeld van hun Waalse klanten te herinvesteren in de lokale economie, om zo onze boeren en ondernemers te helpen een betere toekomst op te bouwen.
Door nieuwe ideeën te steunen, want ook in het zuiden van het land bestaan unicorns.
Door onze bedrijven te begeleiden in hun ecologische transitie en hun engagementen voor 2030 te ondersteunen. Of door alleen fondsen aan te bieden waar we trots op zijn.

Michelle Defooz, strategisch directeur bij AIR: Jarenlang heeft Wallonië onder druk gestaan, maar vandaag voelen we de opwinding van een regio die besloten heeft om haar bloei te hervatten. Biotech, IT, farma, lucht- en ruimtevaart... Ja, onze Waalse haan lijkt op een feniks. En CBC heeft een echte rol te spelen in deze herrijzing, in de rol van katalysator met innovatieve en gebruiksvriendelijke diensten om een welvarend en duurzaam Wallonië te helpen opbouwen.

Sandra Circhirillo, Marketing Director bij CBC Banque: "Na meer dan twaalf uitstekende jaren samenwerken met Tramway21, die we alleen maar kunnen bedanken voor hun professionalisme, inzet en energie om van CBC de bank met de beste Net Promoter Score te maken, leek het ons gepast om onze toekomstige samenwerking onder de loep te nemen. AIR kwam naar voren als het bureau dat ons merk nieuw leven kon inblazen, dankzij hun strategische aanpak en creativiteit. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe samenwerking grootse en mooie dingen zal opleveren".

Arnaud Bailly, Creative Director bij AIR: Hé Kate, kan je een account openen voor AIR bij CBC?

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be