Air en CAP48 stellen « The Unlucky TV Host » voor.

In het kader van de jaarlijkse Post-it campagne hebben CAP48 en Air dit jaar een aantal ongevallen veroorzaakt in de studio's van de RTBF.

Het reclamebureau, de liefdadigheidsorganisatie en de RTBF sloegen de handen ineen en zorgden er samen voor dat er tijdens verschillende televisieprogramma’s spots neervielen op een aantal bekende presentatoren (o.a. tijdens het weerbericht, On N’est Pas Des Pigeons en Quel Temps!).

Het was de bedoeling om kijkers te laten inzien dat een ongeluk iedereen kan overkomen, en bovendien in een klein hoekje kan schuilen. Met 80% van alle handicaps worden mensen namelijk pas in de loop van hun leven geconfronteerd, luidt hier de boodschap.

Met 5,5 miljoen euro zorgde de campagne van 2016 voor een recordopbrengst.

 

Credits :

Agency : Air

Brand : CAP48

Communication Manager : Bénédicte Duval

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Directors : Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creative Team : Louise Cornet, Loup Delpierre

Account Manager : Melissa Fastenaekels

Creative Producer : Bérengère Lurquin, Marlies Neudt

Video Producer : Hélène Greindl

Sound Studio : Sonicville

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be