Air en Be tv : Verwennerij hoeft niet te wachten.

Be tv staat bekend als de zender waar films, tv series en sport centraal staan.

Ook weet Be tv hoge ogen te scoren door blockbusters en gloednieuwe series telkens weer exclusief en in avant-première aan te bieden.
Daar heeft de zender dan ook een mooi streepje voor op de concurrerende tv zenders en online streamingdiensten: slechts enkele weken nadat ze in de bioscoop verschijnen kun je de nieuwste films al op Be tv zien en ook nieuwe seizoenen van Amerikaanse series worden er exclusief aangeboden.
Air heeft daarom een leuke, verrassende tv- en radiocampagne bedacht. De boodschap luidt: wie geen Be tv heeft, zou wel eens héél erg lang kunnen wachten op de blockbusters. Zo worden Gravity, The Hobbit en Rush in de teletijdmachine geslingerd en krijgt Gravity een jaren 50 sci-fi make-over, terwijl The Hobbit er plots uitziet als een oude zwart-wit film uit de tijd van weleer.

 

CREDITS : 

Advertiser / Client : Be tv 
Advertising agency : Air partner of McCann
Contacts client : Erica Vanini, Bruno Van Sieleghem
Creative Directors : Grégory Ginterdaele, Marie-Laure Cliquennois
Creative Team : Benoit Hilson, Jean-Paul Lefèbvre
Account team : Caroline Charles, Daphné De Le Vingne, Meriem Oucharif
Film production company : Be tv
Director : Didier Simon
Sound design and Radio company : Bleu Nuit
Post production company: Mikros

Radio 1

MP3 - 1.1 Mb

Radio 2

MP3 - 1.1 Mb

Radio 3

MP3 - 1.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be