AIR EN AMNESTY VECHTEN TEGEN MENSENHANDEL

Amnesty heeft besloten in te pikken op de 'Black Friday' hype. Een hoogdag voor de consumptiemaatschappij waarop er zonder nadenken alles wordt gekocht en verkocht. Amnesty wil er ons op deze dag aan herinneren dat er vandaag in Libië nog steeds in Afrikaanse immigranten wordt gehandeld. Een onaanvaardbare situatie die dringend moet gestopt worden. Met dit provocerende beeld, wenst Amnesty het bewustzijn te vergroten en de mensen aan te zetten tot het ondertekenen van een petitie. 

 

CREDITS

Executive Creative Director:
Eric Hollander

Creation: Benoit Hilson, Jean-Marc Wachsmann

Graphic Designer: Caroline Marson

Accounts: Pauline Héraly, Chloé Pierloot

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be