Air en Air Digital op een nieuwe planeet.

Na een competitie in twee fases heeft Planet Parfum besloten hun communicatiebudget off- en online aan Air en Air Digital toe te vertrouwen.

Het bureau heeft een geïntegreerde aanpak voorgesteld op zowel strategisch als creatief niveau. De teams hebben samen op 1 globaal concept gewerkt dat makkelijk te declineren is naar de verschillende media van de klant : website, sociale media, online media, above en below-the-line media. 

Het bureau werkt reeds op een eerste project namelijk een campagne voor de eindejaarsfeesten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be