Air creëert ‘stopping power’ voor de Nationale Loterij

De Nationale Loterij is een maatschappelijk verantwoorde en professionele dienstverlener op het vlak van spelplezier. Ze wil haar spelers bewustmaken van de gevaren, zodat spelen altijd een plezier blijft.

Daarom kreeg Air, na consultatie, de opdracht om de spelers van de Nationale Loterij en hun spelgedrag te sensibiliseren via affiches in de verkooppunten. Air ontwikkelde hiervoor 3 POS-affiches die naast het plezier van spelen ook een serieuze boodschap bevatten. Je wint pas echt, als je op tijd stopt. Een boodschap met ‘stopping power’.

 

Credits:

Client: Nationale Loterij

Contacts: Stéphane Lefebvre, Audrey Bettens

Executive Creative Director: Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creation: Sophie De Plecker, Joris Luyten, Lennie De Troyer

Accounts: Audrey Semal, Aurélie Thollebeek

Photographer: Jekyll n' Hyde

Photoretouching: Jekyll n' Hyde, Phyl Bautzer

Graphic Designer: Phyl Bautzer

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be