Skip to Content
Air creëert glijdend billboard voor BMW.

Air creëert glijdend billboard voor BMW.

Winterbanden zijn niet verplicht in België. Nochtans wijzen tests uit dat bij temperaturen onder de 7 graden Celsius winterbanden wel degelijk meer grip hebben op het wegdek.

Om alle chauffeurs hiervan bewust te maken, creëerde Air voor BMW ‘The Moving Billboard’. Een schijnbaar gewoon billboard dat werd geïnstalleerd langs de kant van een druk kruispunt in Brussel. Wanneer chauffeurs stoppen voor het rode licht, schuift het billboard naar achter. Ver voorbij het rode licht. Boodschap : ‘In de winter zou u pas hier gestopt zijn.’ Het speciale billboard, dat 4 dagen lang stond opgesteld, vertelt zo niet alleen over het effect van Originele BMW Winterwielen maar laat het ook fysiek zien.

 

Credits

Client : BMW After Sales

Contact : Joris Biesemans

Agency : Air Brussels

Account : Raisa Vanvoorden

CD : Dieter De Ridder

CD : Joeri Van Den Broeck

ACD : Steven Janssens

Creation : Ramin Afshar, Ruben Van Maldeghem

Production Air : Marlies Neudt, Bérengère Lurquin

Production Company : Rapid Media

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium