AIR BRUSSELS SCHITTERT SAMEN MET BE GOLD OP VOLGENDE SPELEN

Na competitie met Famous, Mortierbrigade, TBWA en These Days wint Air Brussels het nieuwe Be Gold campagnebudget.

Air Brussels kon de jury overtuigen met een knappe, no-nonsense jongerenstrategie die perfect matcht met de filosofie en de doelgroep van Be Gold namelijk jongeren 14-24jaar.

Wat Be Gold uniek maakt is de samenwerking met verschillende partners rond sport in België: Sport Vlaanderen, l’ADEPS, de Duitse Gemeenschap en het BOIC. Maar ook de Nationale Loterij levert een zeer belangrijke bijdrage om Be Gold een draagvlak te geven.

Het objectief van het project Be Gold richt zich op de ontwikkeling van optimale trainingsfaciliteiten, en coaching tijdens de wedstrijden. Be Gold ondersteunt de korte en lange termijn doelstellingen van jonge atleten die klaargestoomd worden voor de Olympische Spelen en het behalen van een Top 8.

Dankzij het Be Gold project en de ondersteuning van zijn partners zijn meerdere jonge atleten straks onderweg naar de Olympische Spelen van Rio.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be