AIR BRUSSELS SCHITTERT SAMEN MET BE GOLD OP VOLGENDE SPELEN

Na competitie met Famous, Mortierbrigade, TBWA en These Days wint Air Brussels het nieuwe Be Gold campagnebudget.

Air Brussels kon de jury overtuigen met een knappe, no-nonsense jongerenstrategie die perfect matcht met de filosofie en de doelgroep van Be Gold namelijk jongeren 14-24jaar.

Wat Be Gold uniek maakt is de samenwerking met verschillende partners rond sport in België: Sport Vlaanderen, l’ADEPS, de Duitse Gemeenschap en het BOIC. Maar ook de Nationale Loterij levert een zeer belangrijke bijdrage om Be Gold een draagvlak te geven.

Het objectief van het project Be Gold richt zich op de ontwikkeling van optimale trainingsfaciliteiten, en coaching tijdens de wedstrijden. Be Gold ondersteunt de korte en lange termijn doelstellingen van jonge atleten die klaargestoomd worden voor de Olympische Spelen en het behalen van een Top 8.

Dankzij het Be Gold project en de ondersteuning van zijn partners zijn meerdere jonge atleten straks onderweg naar de Olympische Spelen van Rio.

 

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium