Air bedenkt een nieuw soort kinderslot voor VOO.

Om DataBoost te promoten, een nieuw, supervoordelig aanbod (8 GB voor € 8!) waar VOO mee komt aanzetten om de Voomobile tarieven met meer data te boosten, heeft Air een opvallende print-, tv- en internetcampagne ontwikkeld. Terwijl de affiches eerder focussen op de essentie, d.w.z. het aanbod zelf, zijn de tv spotjes voorzien van een vleugje vlijmscherpe humor. In de hoofdrol zien we een Waalse familie waarvan de ouders er alles aan doen om het datagebruik van hun tienerzoon, die volledig verslaafd is aan 4G, zoveel mogelijk te beperken. De gebruikelijke huisstijl van het merk is in deze scripts in geen mijlen te bespeuren, en ook de toch wel eigenzinnige regie door Lionel Goldstein draagt hiertoe bij. Het resultaat: verschillende tv-spotjes van 45”, en een aantal online spotjes van 1 minuut. Op social media zijn er eveneens kortere versies te zien, waar er telkens weer een andere interventie van de ouders in de kijker wordt gezet.

Crédits:

Agence: AIR.

Client: VOO

ECD : Eric Hollander

CD’s: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck.

Création: Ramin Afshar,  Jean-Marc Wachsmann, Benoît Hilson

Tv Producer : Tuyen Pham

Contacts: Erica Vanini, Justine Deridder

Account: Caroline Charles, Sandra Goffin

Film Production: Czar

Sound: Bleu Nuit.

Director: Lionel Goldstein

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be