AIR and Amnesty sturen Trump, Putin en Kim Jong-Un terug naar school.

Speciaal voor haar “Summer School” gaf Amnesty aan AIR de opdracht om bij nog meer mensen de aandacht te vestigen op de grootste bijeenkomst van mensenrechtenactivisten in België. Het programma bestaat uit een uitgebreide selectie workshops waarin er discussie wordt gevoerd over het respect voor mensenrechten in landen over de hele wereld.

AIR’s campagne, zowel in print als digitaal, toont hoe Trump, Putin en Kim Jong-Un zich als kleine kinderen gedragen op de schoolbanken. Het publiek krijgt duidelijk te zien dat diegene die het meest over mensenrechten zouden moeten weten, eigenlijk de eersten zijn om die mensenrechten belachelijk te maken.

De Summer School van Amnesty vindt plaats op zaterdag 14 september en de campagne werd eind juni opgestart.

 

CREDITS

Client: Valérie Michaux, Antoine Caudron, Philippe Hensmans
Executive Creative Director: Eric Hollander
Strategic team: Coppelia de Crane d'Heysselaer
Creative team: Benoit Hilson, Paul Servaes
Account team: Pauline Héraly, Nadège Witkowski
Graphic designer: Clara Climent
Digital designer: Rémy Gustin
Photographer: Jef Boes (Initials LA)
Photo retouching: Patrick Bras

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be