Air allereerste Belgische winnaar tijdens One Show.

Op 13 mei ll. won Air in New York de allereerste Best in Discipline in de Belgische reclamegeschiedenis, tijdens de zeer prestigieuze One Show.

Dankzij de Call Brussels campagne haalt het reclamebureau 3 prijzen binnen: een Gold Pencil, Best of Interactive (de grote prijs in zijn categorie) en een Merit Pencil in de categorie Direct. “Ondanks de aanslagen van 22 maart zijn wij ontzettend blij dat deze campagne in de aandacht blijft komen, want voor ons heeft ze een belangrijke symbolische waarde in de strijd tegen terrorisme. Dat ze hoog scoort op de festivals is een manier om waarden die wij hoog in het vaandel dragen over te brengen, zoals bijvoorbeeld vrijheid en verdraagzaamheid,” vertellen creatives Julien Scouze Riviezzo en Sébastien Stronghead Verliefde. "Deze campagne, die in recordtempo werd bedacht en ontwikkeld (15 dagen), zou niet hebben bestaan zonder de toegewijde inspanningen van het hele team,” voegt Dieter De Ridder toe, Creative Director bij Air. Nog even ter herinnering: de campagne won eerder ook al een Silver en een Gold voor Best of Activation.

 

Credits

Agency: Air

Client: visit.brussels

Client Contact: Zoé Hutchinson

Executive Creative Director: Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck

Creatives: Julien Scouze Riviezzo, Sébastien Stronghead Verliefde

Head of Digital Production: Greg Pin

Digital Project Manager: Maxime Van Santen

Account: Daphné De le Vingne

PR : Whyte Corporate Affairs - Eveline De Ridder, Arianne Goossens, Wim Lefebure

Designer: Maxime Douillet

Producer: Bérengère Lurquin

Production company: Lovo

Director: Jan Boon

Producer: Juliette Stinglhamber - Niki Michiels

Sound studio: Cobra

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be