AIR & JULES VIEREN “VADERS” !

Ook naar aanleiding van Vaderdag ondergraven Jules en Air de mannelijke clichés, en dus besloten ze om de “vaders in progress” te vieren.

We hebben het over het type vader dat niets van TikTok snapt, maar er zich stiekem toch voor interesseert. Over vaders die graag in T-shirt verschijnen, ook al hebben ze bleekwitte armen. Vaders die nog nooit een surfboard hebben aangeraakt, maar wel doneren aan organisaties die opkomen voor de bescherming van oceanen. Vaders die niet in staat zijn “LGBTQIA” foutloos uit te spreken, maar wel meegaan in het idee van no-gender kleding.

 

EEN BEETJE POËZIE IN EEN WERELD VAN RECLAME.

De film wordt begeleid door een tekst die geschreven werd in samenwerking met de Brusselse producer en rapper Krisy, en die wordt voorgedragen als een gedicht voor Vaderdag. Een tekst die gaat over het moment waarop vaders wat ouder worden.

Dat moment waarop een man, en bovendien vader, niet meer op zijn look begint te letten, niet meer mee is met de mode en onhandig begint te worden met social media…

Alleen kan een man, ook op dat moment, nog steeds een keuze maken. De keuze om een vader te zijn die niet bang is voor vooruitgang. De keuze om een vader te zijn die niet zegt “dat het vroeger beter was” maar zich inzet om ervoor te zorgen dat het morgen beter wordt. Jawel, de keuze om een “vader in progress” te zijn.

De campagne wordt ondersteund door een campagne met posts op social media en POS-affiches die de nieuwe zomercollectie 2021 van het merk in de kijker zetten.

 

Credits

Client :  JULES  

Contacts:  Benoît Latron, Karine Siebenhuner, Maud Grienti 

Account team: Pauline  Héraly, Anastasia  Bousson, Rémy Bertrand

Agency: AIR Brussels   

CD: AIR Creative Council  

Creation: Arnaud Bailly, Karel De Mulder, John Benois, Romain Félix, Laurie Lacourt, Marie Paris

Art direction: Chantal Gillet  

Movie production Agency:  Initials LA  

Photographer : Selim Djegham

Director:  Laura Rijnties  

Music & sound design: Sonhouse

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be