AG vertrouwt de nieuwe campagne van SoSimply toe aan Air.

Op 25 maart is het Werelduitsteldag. Geen betere maand dus om de awareness campagne van SoSimply te lanceren, het online platform van AG dat mensen wil helpen kleine klusjes in huis op te lossen.

Want uitstellen zit nu eenmaal in onze aard. Pas als de kraan effectief begint te lekken of de onderhoudsdatum van de verwarmingsketel bijna verstreken is, schieten we wakker. Vanwaar deze neiging om dingen die eigenlijk vandaag zouden moeten gebeuren, steeds tot morgen uit te stellen? Vaak heeft het te maken met onzekerheid en met de moeite die het kost om goede, snelle en efficiënte vaklui te vinden.

Precies daarom biedt So Simply via Homeras (een filiaal van AG) een uiterst kwalitatief netwerk aan van meer dan 300 loodgieters, chauffagisten, elektriciens, schrijnwerkers en slotenmakers verspreid over heel België, en dat voor iedereen toegankelijk is (AG-klanten of niet) via het platform www.sosimply.be

De nationale lanceringscampagne, ontwikkeld door Air, speelt volop in op dat typische, herkenbare uitstelgedrag. Te zien op TV, radio en sociale media.

Kjell Audenaert, CEO van SoSimply: “De digitalisering zorgt in de meeste sectoren voor een nieuwe wind, ook als het gaat om herstellingen in huis. SoSimply verbindt vraag en aanbod op een snelle, eenvoudige en vlotte manier. Air vatte het mooi samen in de baseline: SoSimply. So snel gedaan. So goed gedaan.”

Creative/creative Director Romain Félix bij Air besluit: “Deze campagne zal het grote publiek gegarandeerd aanspreken. Want de behoefte is reëel en de insight ijzersterk: de eerste die nog nooit een kleine herstelling tot morgen – of tot volgend jaar – heeft uitgesteld, moet nog geboren worden.”

CREDITS :

Client : Homeras (AG)

Contacts : Nathalie Erdmanis, Kjell Audenaert, Christine Jean

Agency: AIR

CD: AIR Creative Council

Creation : AIR

Special thanks to : Pauline Héraly, Boris Delire, Renaud Goossens, Tom Ernst, Clara Climent, Yannick Verdonck, Jérôme Gijsen, Toon Jansegers

Movie production Agency: Landvogel

Director: Wilson

Sound Production Company: Raygun

Photography: Kurt Stallaert

So-Simply_NL_Radio_Jonas_210220.wav

WAV - 3.7 Mb

So-Simply_NL_Radio_Koen_190220.wav

WAV - 3.7 Mb

So-Simply_NL_Radio_Koen_210220.wav

WAV - 3.7 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be