AG en Air nodigen je uit om je gevoel te volgen en jouw leven écht te leven.

“De dingen groots zien”,  “Mi Casa es su casa”, “Van iedere dag de mooiste maken”…

Diep in onszelf hebben we allemaal iets dat ons vooruitstuwt.

Een innerlijke stem die ons inspireert en stimuleert om het leven te leiden dat we willen. Maar waar we niet altijd naar luisteren. Want het leven creëert een spanningsveld tussen wat die stem ons influistert en de realiteit van elke dag, het gezond verstand, wat mensen van je verwachten. AG en Air zijn ervan overtuigd dat wie zich gesteund en ondersteund weet, makkelijker die innerlijke stem kan oppikken en uiteindelijk zijn geluk zal vinden.

Ook Karel De Mulder luistert naar die stem : Voor mij is dat : Yes & be :-) Het is zelfs mijn e-mailhandtekening. Iedereen van ons heeft ergens zo’n « drive ». Een klein zinnetje dat we ergens gelezen hebben, dat we ergens in een liedje gehoord hebben of dat je pa voortdurend herhaalde, en dat je je hele leven met je meedraagt.

Deze insight ligt aan de basis van de nieuwe campagne van AG. Ze maakt de merkbelofte van AG – Supporter van jouw leven – concreet in het dagelijks leven, voedt deze belofte en geeft er betekenis aan.

AG wil haar klanten de nodige veiligheid en gemoedsrust bieden zodat ze kunnen gaan waar hun drijfveer hen leidt. De campagne brengt dit engagement tot leven aan de hand van positieve momenten waarin de hoofdrolspelers in harmonie leven met hun innerlijke motivatie. De campagne nodigt dan ook iedereen uit om elke dag hetzelfde te doen, en dat onder het motto « Volg je gevoel en leef jouw leven ».

Nathalie Erdmanis preciseert : Onze boodschap luidt: volg je gevoel en leef je eigen leven. Met de gedachte dat AG je vandaag én morgen steunt in al je keuzes, hoe verschillend ze ook zijn. Psychologen bevestigen trouwens dat luisteren naar je innerlijke stem een efficiënte manier is om jezelf goed te doen en je motivatie terug te vinden.

En Arnaud Bailly voegt er nog aan toe: Naar jezelf luisteren is niet zo vanzelfsprekend. Het betekent durven vertrouwen op je intuïtie. Je intuïtie die je toelaat om nieuwe kansen te grijpen en om uit je comfortzone te treden, maar die soms ook tot problemen kan leiden… En in die gevallen is AG er om jou te steunen.

Deze nieuwe campagne wordt gedeclineerd in alle expertisedomeinen van AG – Gezin, Woning, Mobiliteit, Business, Pensioen, Gezondheid, Sparen & Beleggen – en ontplooit zich vooral via twee films van 30 seconden, affichage en tijdschriften.

Kortom, een grote en in veel opzichten optimistische campagne, zoals AG en Air ze graag maken, met een vooruitblik naar morgen en de hoop dat alle goede dingen terugkomen.  

 

 

CREDITS :

Client : AG INSURANCE   

Contacts : Nathalie Erdmanis, Christine Jean, Caroline Stevens

Agency: AIR 

CD: AIR Creative Council 

Creation : Arnaud Bailly, Karel De Mulder, Romain Félix, John Benois,

Special thanks to: Bérengère Lurquin, Jana Malfroid, Pauline Héraly, Nabil Aniss, Denis Haillez, Laurent Lejeune, Lander Engels, Bieke de Keersmaecker, Pierre Van Caloen, Raf De Braekeleer, Marie Paris, Marc Richard Vander Heyden, Laurie Lacourt 

Movie production Agency: CZAR 

Director: Joe Vanhoutteghem

Sound Production Company: La Vita e Media 

Music: Soulsister

Photographer: Kurt Stallaert

Retouching: The Living Room

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be