AddRetail versterkt management team en verkent nieuwe markten

AddRetail verwelkomt Philippe Bindels (ex-CEO van Hello Agency) en bouwt zo het management team uit om zich verder te kunnen blijven ontwikkelen.

AddRetail is het allereerste Belgische agentschap dat zich 100% toespitst op retail. Het werd vorig jaar opgestart en onderging alvast een indrukwekkende groei.

Myriam Blanpain, CEO van AddRetail: “We hebben AddRetail vorig jaar gelanceerd met de bedoeling een innovatieve speler op de B2C retailmarkt te worden. De resultaten hebben niet lang op zich laten wachten...al snel hadden we een tiental klanten, waaronder grote namen in de Belgische retail zoals bijvoorbeeld Carrefour Hypermarkten, Planet Parfum, Tom & Co, Club, Standaard Boekhandel...Ook kunnen we rekenen op een dertigtal gepassioneerde, toegewijde medewerkers. We hebben echt een vliegende start gekend en werken momenteel aan een heel aantal projecten. Ons management team versterken was dus een must om deze koers verder te kunnen zetten. Philippe, die al ruim 25 jaar ervaring heeft in B2B en B2C retail communicatie, is dan ook de uitgelezen persoon om ons hierbij te helpen.”

Philippe Bindels zal instaan voor de commerciële ontwikkeling van het agentschap, de groei op nieuwe markten en de versterking van het aanbod inzake technologische en digitale producten.

Philippe Bindels: “Ik heb altijd belang gehecht aan de manier waarbij technologie kan helpen om communicatieprojecten makkelijker te ontwikkelen... Vandaag wordt er door de verschillende spelers op de markt steeds meer rekening gehouden met deze dimensie, maar AddRetail blijft een voorsprong behouden dankzij de omnichannel tools die zij geïntegreerd hebben in hun aanbod... Ik stap dan ook met veel plezier opnieuw binnen in de wereld van de retail communicatie, in een fantastisch team zoals het deze.”

 

AddRetail, het eerste Belgische 100% retailagentschap!

AddRetail is ontstaan vanuit de vaststelling dat de agentschappen vaak geen volledig antwoord bieden op de problematiek van de retailcommunicatie. Aan de ene kant heb je  een zware structuur nodig die in staat is om het ritme van het commercieel plan te volgen  en de campagnes te vertalen naar de verschillende touchpoints. Aan de andere kant hebben de retailmerken ook behoefte aan een strategische en creatieve ondersteuning van hoog niveau. AddRetail biedt zowel sterke creatie als operationele opvolging aan, zonder dat de klant hier de zware kost van hoeft te dragen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be