4 benoemingen bij Air Brussels

Geen vrouw in de raad van bestuur van de Nationale Bank? Dat moet dringend gecompenseerd vonden we bij Air.

Daarom benoemden we 4 topvrouwen in 4 topposities. Zonder partijkaart, maar met de perfecte expertise verwelkomen we Victoire Kaiser als Producer, Camille De Vigne als Project Manager bij Bel-Air, Klaartje Vanmulders als Account bij het BMW-team en Coppelia de Crane d’Heysselaer als Communication Strategist. 

Zo. En op vraag van deze laatste voeg ik ook nog even #metoo aan dit artikel toe, dat is goed voor onze SEO naar het schijnt. Bedankt Coppelia.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be